کجا؟
تمامی بیماران آقای دکتر مافی در درمانگاه رادیوتراپی انکولوژی (درمانگاه سرطان) بیمارستان امام حسین، که در ضلع جنوب شرقی بیمارستان قرار دارد، ویزیت میشوند. بیمارستان دو درب ورودی دارد که درب ورودی از خیابان عاشقباه برای پذیرش بیماران سرطانی، به درمانگاه رادیوتراپی انکولوژی نزدیکتر است.
چه وقت؟
آقای دکتر احمد مافی روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 9 صبح الی 1 بعدازظهر ویزیت بیماران در درمانگاه را انجام میدهند.
نوبتدهی (پذیرش)
برای گرفتن نوبت ویزیت از آقای دکتر احمد مافی، لطفا با تلفن 09337766354 بصورت پیامک ارتباط بگیرید تا در اسرع وقت به پیامک شما پاسخ داده شود. دقت بفرمایید که این شماره موبایل مختص آقای دکتر میباشد و پاسخگوی سایر نیازهای شما برای ارتباط با بخشهای دیگر مرکز درمانی نیست.
پذیرش از خود درمانگاه رادیوتراپی انکولوژی (درمانگاه سرطان)، در حال حاضر بصورت حضوری انجام میگیرد.
آدرس
تهران، نظامآباد، درب شرقی بیمارستان امام حسین، درمانگاه رادیوتراپی انکولوژی (درمانگاه سرطان)
لینک آدرس بیمارستان و درمانگاه رادیوتراپی انکولوژی (درمانگاه سرطان) بر روی نقشه گوگل: Google Map
بیمهها
این مرکز با کلیه بیمههای پایه اعم از تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و خدمات درمانی (کارکنان دولت، سایر اقشار، سایر اقشار اتباع، سلامت، ایرانیان، روستایی) طرف قرارداد میباشد. در صورتی که بیماران، بیمههای خصوصی و تکمیلی داشته باشند، بیماران بصورت غیربیمهای پذیرش میشوند ولی این مرکز همکاری لازم برای تکمیل فرمهای هزینه درمان، که از طرف بیمه خودتان به شما ارائه میشود را خواهد داشت.
هزینههای درمان
در بیمارستان امام حسین، بیماران تحت پوشش بیمههای پایه در صورتی که بستری نشوند، بطور رایگان درمان میشوند. در صورتی که بیمار نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد، هزینه درمان از محل پرداخت بیمار تنها پنج الی ده درصد کل هزینههاست بشرطی که بیمار تحت پوشش بیمههای پایه باشد. در صورتی که هر یک از بیماران این مرکز توانایی مالی لازم را برای انجام درمان خود نداشته باشند، بخش رادیوتراپی انکولوژی بیمارستان امام حسین، این عزیزان را به قسمت مددکاری معرفی خواهد کرد.
از کجا داروهای تخصصی خود را پیداکنم؟
داروهای متداول در درمان سرطان در همه داروخانهها موجود میباشد ولی برای داروهای تخصصی، لیست زیر میتواند مفید باشد. علاوه بر این چند درگاه دیجیتالی وجود دارد که اگر نام دارو را تایپ کنید یا تلفن بزنید، میتوانید ازداروخانههایی که این داروها را در لحظه دارند، مطلع شوید. دقت کنید که برخی از این سامانهها مبلغ ماهیانه کمی، شارژ میکنند که روی قبض موبایل شما میآید.
همچنین اغلب اوقات نیاز هست که شما مدارک مهم بیماری خودتان را مثل جواب پاتولوژی، کارت ملی را با خود همراه داشته باشید تا برای تایید نسخه، کار سریعتر انجام شود و نیاز به رفتوآمد مکرر نباشد.
اگر از بیمه استفاده میکنید سعی کنید تا قبل از پایان ساعات اداری در داروخانهها باشید. همچنین بسیار مهم است که از شرایط نگهداری داروی خود مطلع باشید. برخی داروها باید با دقت حمل شوند که شکسته نشوند و برخی باید در شرایط یخچالی و دمای خنک (حتی برای مسافت کوتاه) نگهداری شوند. دقت کنید که داروها باید خنک باشند ولی یخ نزنند که خراب میشوند. استفاده از یخ خشک که بصورت پاکتهای کوچک در خود داروخانهها قابل خرید است میتواند مفید باشد. یخ خشک را میتواند برای بارها استفاده، در منزل نگهداری کرد. لوازم پلاستیک فروشی نیز بستههای یخ خشک ارائه میدهند.
لیست داروخانههای منتخب شهر تهران:
داروخانه تخصصی سیزده آبان
آدرس: تهران، خیابان کریمخانزند، نبش خیابان خردمند شمالی
تلفن: 88849011 - 021
داروخانه شهید کاظمی
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، پایینتر از چهارراه پارکوی، بین خیابان ترکشدوز و خیابان تورج
تلفن: 26210091 - 021 (داخلی 115-116)
داروخانه هلال احمر شماره دو (معروف به هلال احمر جشنواره)
آدرس: تهران، فلکه دوم تهرانپارس، خیابان جشنواره، بعد از چهارراه سیدالشهدا، نرسیده به میدان اشراق، مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران
تلفن: 41651 - 021
داروخانه بوعلی
آدرس: تهران، خیابان دماوند، محوطه درب اصلی ورودی بیمارستان بوعلی
تلفن: 33791543 - 021
داروخانه نمونه شهید طالقانی
آدرس: تهران، خیابان دکتر شریعتی، نرسیده به میدان قدس
تلفن: 22230588 - 021
داروخانه ایثار
آدرس: تهران، خیابان میرزای شیرازی، نبش خیابان هفتم، داروخانه ایثار
تلفن: 88340920 - 021
لیست کامل داروخانههای منتخب کل کشور در سایت بنیاد امور بیماریهای خاص قابل مشاهده است.
سامانههای پاسخگو برای تامین دارو:
- مرکز اطلاعرسانی دارو و سموم معاونت غذا و دارو، با شماره تلفن 1490 داخلی شماره 3
- اپلیکیشن "تیتک" یا "TTAC" که بصورت رایگان اطلاعرسانی میکند. (دانلود از Google Play)
آمادگی برای روزهای ویزیت عادی، شیمیدرمانی و پرتودرمانی
همراهان بیمار: در جلسات شیمیدرمانی و یا پرتودرمانی، خصوصا در چند جلسه اول بهتر است که فردی را همراه خود داشته باشد. بیمارستان امام حسین بخشی را برای انتظار یک همراه برای هر بیمار در نظر گرفته است.
آمادگی برای روزهای ویزیت عادی: لطفا بدقت به مواردی که دکتر دفعه پیش به شما گفته نگاه کنید. در روز دیدار با پزشک خود برگه کوچکی که در روز اول به شما داده میشود، همراه خود داشته باشید. دفترچه بیمه خود را برای داشتن برگ کافی برای ویزیت دکتر، آزمایش در آزمایشگاه و برای نسخه دارو و برای تصویربرداری، چک کنید. مناسب است که در هر بارکه به ویزیت دکتر میروید حداقل سه برگ در دفترچه بیمه خود داشته باشید. سوالات خود را در جایی یادداشت کنید. قبل از رسیدن روز ویزیت، آزمایشات و عکسهایی که پزشک در دیدار قبل از شما خواسته بود، را همراه خود داشته باشید. دقت بفرمایید که دکتر تا ساعت 13، بیماران خود را ویزیت میکند.
آمادگی برای روزهای شیمیدرمانی: سر ساعت تعیین شده به درمانگاه مراجعه نموده و ترجیحا فردی را بعنوان همراه با خود بیاورید. لطفا از داشتن چندین همراه و تجمع در قسمت سرپایی خودداری بفرمایید. از وجود تعداد برگ کافی در دفترچه بیمه خود مطمئن شوید. جواب آزمایشهایی که دکتر قبلا از شما خواسته بود، همراه داشته باشید. برای مبارزه با همهگیری کرونا، این مرکز پیشبینیهای لازم را انجام داده است. لطفا آن را با دقت بخوانید. زدن ماسک برای همه ضروری است.
- برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب آمادگی برای روز شیمیدرمانی را مطالعه نمایید.
- برای اطلاع از تغذیه مناسب در ایام شیمیدرمانی، توصیههای غذایی سادهای وجود دارد که در بخش تغذیه در سرطان قابل مشاهده هست.
آمادگی برای روزهای پرتودرمانی: سر ساعت تعیین شده در محل حضور یابید. نکات بهداشتی و تغذیهای را رعایت کنید. در صورتی که پزشک برای شما فیکساتور تجویز کرده است، آن را با خود همراه داشته باشید. کارت درمان و دفترچه بیمه خود را همیشه همراه داشته باشید.
- برای اطلاع از تغذیه مناسب در ایام پرتودرمانی، توصیههای غذایی سادهای وجود دارد که در بخش تغذیه در سرطان قابل مشاهده هست.
- از منشی مربوطه بخواهید تا قبل از فرارسیدن زمان ویزیت شما، پرونده شما را آماده بفرماید.
آشنایی با بخشهای مرتبط: بیمارستان امام حسین و درمانگاه تخصصی رادیوتراپی انکولوژی (درمانگاه سرطان)، از بخشهای فیزیک پزشکی، شیمیدرمانی سرپایی، بستری بیماران سرطان، رادیوتراپی، پزشکی هستهای و سایر بخشهای تخصصی درمان برخوردارند. بخشهای دیگری نظیر آزمایشگاه، داروخانه، مددکاری، تایید نسخههای دارویی و نظایر آن نیر برای رفاه نسبی بیماران وجود دارد که بسته به شرایط حال حاضر با اهتمام تمام مشغول خدمترسانی میباشند. برای دانستن این بخشها ارتباطهای مجازی و اینترنتی کافی تعریف نشده است. لذا حضور فرد بیمار و یا همراه بیمار برای استفاده از این امکانات ضروری است.
لینکهای مفید
تاریخچه مرکز رادیوتراپی انکولوژی: بخش رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان امام حسین امروزی، در سال 1351 یکی از مهمترین بیمارستانهای دانشگاه ملی آن زمان بود که اکنون به دانشگاه شهید بهشتی معروف است. نام این بخش در آن زمان بیمارستان جرجانی نام داشت. (جرجانی نام پزشک مشهور ایرانی در قرن پنجم و ششم هجری بوده است.)
مـؤسّس بخش رادیوتراپی انکولوژی جرجانی مرحوم دکتر سیّد حسین مرتضوی بودند که با مدرک تخصصی کلینیکال انکولوژی از انگلستان و گذراندن دوره پزشکی هستهای به ایران مراجعت نموده و با همّت و پیگیری مستمر، ابتدا بخش رادیوتراپی و سپس قسمت پزشکی هستهای بیمارستان جرجانی را در سال ۱۳۵۱ تأسیس و راهاندازی نمودند.
شروع خدمات رادیوتراپی این بیمارستان با یک دستگاه کبالت ۶۰ و یک دستگاه اشعه ایکس عمقی آغاز شد که برای درمان بیماران سرطانی در آن زمان استفاده میگردید. بتدریج این مرکز از دستگاههای تشخیصی پزشکی هستهای بیشتری برخوردار شد و امروزه یکی از مراکز مهم و پیشرفته رادیوتراپی (پرتودرمانی) در کشور محسوب میشود.
از آن زمان تا کنون، این مرکز خدمات جامع درمان بیماران سرطانی را مد نظر داشته است و خدمات شیمیدرمانی، هورموندرمانی، ید درمانی، کارهای تشخیصی ایزوتوپیک و نظایر آن را برای بیماران سرطانی انجام داده است.
برای سالها، این خدمات بطور رایگان برای بیماران انجام میشده است و حتی بخشی ازهزینههای داروی بیماران نیز تامین میشد. از آن زمان تا به امروز، گروه خیریه جرجانی با تمام توان خود برای کمک به آلام بیماران مبتلا به سرطان فعالیت خیریه خود را جهت کاهش بار بیماری برای بیماران، کاهش هزینههای سنگین درمان و کمک به تهیه دستگاهها وشیوههای به روز درمان سرطان، ادامه داده است و امیدوار است که این روشنایی افروخته شده به دست خیرین گذشته به یاریِ برومندان خیراندیش آینده نیز پابرجا بماند و توسعه پیدا کند. (برای مطالعه بیشتر در این زمینه به سایت بخش کلینیکال انکولوژی جرجانی مراجعه شود.)